Let’s travel together.

Vídeos

Si voleu viatjar des de casa, seguiu els nostres vídeos. Podreu veure com és el nostre dia a dia viatjant pel món amb bicicleta.

despedida família

Sortim de casa

Les primeres pedalades.

Sortim de casa

Ens despedim de família i amics!!
El nostre primer petit objectiu és creuar els Pirineus,
per sortir de la península i començar de veritat
la nostra gran aventura.

null

Croàcia

Viatjant amb bicicleta per Croàcia.

Croàcia

El centre de Croàcia ens sorprèn perquè encara hi ha moltes marques de la guerra, que contrasta amb la costa, que està bastant masificada i molt arreglada per als turistes.

Grècia amb bicicleta

Grècia

Viatjant amb bicicleta per Grècia.

Grècia

Passem un mes a Grècia, resseguint gran part de la costa del país per evitar el fred. Descobrim moltes platges paradisíaques i tranquil·les, muntanyes que divideixen Grècia en dos, la ciutat d'Atenes i, també, Meteora.

frança bicicleta

França

Viatjant amb bicicleta per França.

França

Deixem els Pirineus enrera i entrem al nostre primer país, pedelant entre aiguamolls, rius i pobles molt turístics de costa fins a Aix-en-Provence on canviem el nostre rumb. Ens endinsem als Alps i creuem a Itàlia pel port de Larche.

Bòsnia amb bicicleta

Bòsnia i Herzegovina

Viatjant amb bicicleta per Bòsnia.

Bòsnia i Herzegovina

Entrem a Bòsnia en dues ocasions. La primera pel nord-oest, passant pel Parc Nacional del riu Una i la segona per arribar a la ciutat de Mòstar, recorrent una part de la ruta ciro.

turquia amb bicicleta

Turquia

Viatjant amb bicicleta per Turquia.

Turquia

Pedalem per Turquia durant més de dos mesos. Passem per paisatges molt diferents, com la costa d'aigues turqueses, la capadòcia i les zones gelades d'Erzurum.

Verona bicicleta

Itàlia

Viatjant amb bicicleta per Itàlia.

Itàlia

Després de creuar el coll de Larche arribem a la nostra primera ciutat italiana, Cuneo. Creuem Itàlia pel nord fins a arribar a la frontera amb Eslovènia.

Kotor amb bicicleta

Montenegro

Amb bicicleta per Montenegro.

Montenegro

Estem a Montenegro durant uns tres dies, menys del que ens pensàvem. Quedem enamorats de la badia de Kotor, però la quantitat de túnels no ens agrada tant.

acampada lliure Iran

Iran

Viatjar amb bicicleta per Iran.

Iran

Iran, el país de la hospitalitat. Pedalem pel nord del país, passant per zones més desèrtiques, però també per zones ben verdes i boscoses.

llac Bohinj

Eslovènia

Viatjant amb bicicleta per Eslovènia.

Eslovènia

Al costat de la frontera d'Eslovènia amb Itàlia ens espera una família catalano-eslovena. Gràcies a ells creuem aquest país pel nord enlloc de per la costa i descobrim els paisatges increïbles que té.

Albania amb bicicleta

Albània

Viatjant amb bicicleta per Albània.

Albània

Els habitants del nord d'Albània ens roben el cor amb els seus somriures i amabilitat. La costa del sud d'Albània, però, ens impressiona, tot i ser molt muntanyosa.

turkmenistan amb bicicleta

Turkmenistan

Amb bicicleta per Turkmenistan.

Turkmenistan

Amb només els 5 dies que ens van donar de visat de trànsit, intentem absorbir tot el que podem d'aquest país tan desconegut.