Let’s travel together.

No cal ser ciclista per viatjar amb bicicleta

Només se n'ha de tenir ganes

Molta gent amb la que hem anat parlant abans i durant el nostre viatge, moltes vegades pensa que per viatjar amb bicicleta, és a dir, per ser un cicloviatger, s’ha de ser un molt bon ciclista. Per això, quan expliquem que la Montserrat, abans d’aquesta aventura mai no havia anat gaire amb bicicleta, per no dir gens, la gent s’estranya i se sorprèn. Imagineu-vos lo poc que havia anat amb bicicleta que només uns mesos abans del viatge va descobrir que una bicicleta té dos canvis de marxes! Amb aquesta anècdota el que us volem demostrar és que: l’únic que es necessita per viatjar amb bicicleta és:

estar motivat i tenir ganes de viatjar i conèixer món.

Ara, però, us explicarem 3 raons, les quals expliquen i il·lustren molt bé perquè per viatjar amb bicicleta no cal ser un o una gran esportista:

  • Quan es viatja amb bicicleta no es fa cap cursa amb ningú, és a dir, no hi ha pressa per arribar a cap lloc en concret. Així que cadascú pot triar el ritme del seu viatge, fent 30, 50 o 100 quilòmetre al dia. No serà un millor cicloviatger aquell que arribi primer al seu destí, sinó aquell que hagin sabut gaudir al màxim del camí que l’ha dut fins allà.

 

  • Els cicloviatgers, o com a mínim nosaltres, abans que ciclistes som viatgers. Què vol dir això? Doncs que parem sempre que ens ve de gust, ja sigui per descansar, menjar, gaudir del paisatge que ens envolta o perquè volem fer una fotografia. Perquè el nostre objectiu no és anar amb bicicleta, sinó conèixer món.

 

  • Si l’objectiu del viatge no és anar amb bicicleta ni fer quilòmetres, per què anar amb bicicleta? Doncs perquè és el mitjà de transport que hem triat per moure’ns, perquè és el que millor s’ajusta a les nostres necessitats i perquè és el que més ens agrada per 6 raons que us expliquem en un altre post.

 

Així què, us animeu a viatjar amb bicicleta? No estar en forma ja no és una excusa!

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.